Ektemann siktet for overlagt drap i Hobøl-saken

Politiet siktet tirsdag ektemannen til Fatiha Bekkali (28) for overlagt drap på henne. Mannen ligger fortsatt på sykehuset i Askim i Østfold etter en trafikkulykke i begynnelsen av september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forhørsretten i Moss skal onsdag ta stilling til om mannen skal varetektsfengsles.

- Dersom vi får medhold i fengslingsbegjæringen, og mannen fortsatt må ligge på sykehus, vil han få døgnkontinuerlig politivakthold, sier politiinspektør Jon Granrud i Moss politidistrikt til VG.

Opplysninger

Etterforskningsledelsen gikk mandag gjennom saken, og konkluderte med at politiet hadde nok opplysninger til å sikte den 38 år gamle mannen for overlagt drap.

- Summen av etterforskningen så langt gir oss grunnlag for å sikte mannen for overlagt drap, sier Widar Gudim, lensmann i Hobøl til Aftenposten.

Avhørt

Da Fatiha Bekkali ble funnet drept i skogen i Hobøl i Østfold 30. august i år, ble det raskt klart at hun hadde vært død i flere uker. Senere fant politiet ut at ektemannen var lagt inn på sykehuset i Askim etter en trafikkulykke 4. september. Han hadde da ikke meldt henne savnet.

Politiet har tidligere avhørt kvinnens slektninger i Belgia og Nederland. Slektningene i Nederland tar seg av parets to år gamle datter som ektemannen tok med seg dit, noen dager før han selv ble utsatt for trafikkulykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer