Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektemannen (54) siktet etter én måneds ekteskap

Kona (25) funnet død i parets leilighet i Lillehammer sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bare én måned etter at paret giftet seg, ble en litauisk kvinne (25) funnet død og hennes norske ektemann (54) siktet for legemsbeskadigelse. Det melder Aftenposten.no.

- De giftet seg i februar, bekrefter operasjonsleder i Gudbrandsdal politidistrikt Roald Sveen overfor Dagbladet.no.

Pågrepet på stedet

Kvinnen ble funnet død i en leilighet i Lillehammer sentrum i 17-tida i kveld. Ektemannen ble pågrepet på stedet.

- Han er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, opplyser Sveen.

Det var ektemannen selv som varslet AMK-sentralen om at kona trengte hjelp. Da ambulansen kom til stedet, var kvinnen død.

- Situasjonen på åstedet førte til at vi gikk til pågripelse av ektemannen, sier operasjonslederen.

Møttes i fjor vår

ÅSTEDET: Ektemannen er pågrepet etter at han meldte kona si død onsdag ettermiddag. Politiet har sperret av ekteparets hus i Lillehammer sentrum. Foto: TORBJØRN GRØNNING
ÅSTEDET: Ektemannen er pågrepet etter at han meldte kona si død onsdag ettermiddag. Politiet har sperret av ekteparets hus i Lillehammer sentrum. Foto: TORBJØRN GRØNNING Vis mer

Siktede skal ha slitt med rusproblemer, men ifølge en venn av paret virket det som om han hadde fått livet på rett kjøl i det siste.

- De to møtte hverandre på vårparten i fjor. Han var veldig god og snill, men sykelig sjalu, forteller vennen til Dagbladet.no. Han mener likevel at ingenting tydet på at dette skulle skje.

- Jeg har aldri opplevd at det har vært noe bråk mellom dem. Jeg møtte siktede seinest tidligere i dag. Da var han i godt humør, forteller vennen, som er svært sjokkert over hendelsen.

Tidligere voldsdømt

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger er den siktede ektemannen tidligere dømt for vold. Politiet avviser imidlertid at mannen har vært i kontakt med politiet i forbindelse med såkalt husbråk.

- Han er en kjenning av etaten, men så vidt meg bekjent har han ikke vært i kontakt med politiet for slike forhold, sier Sveen.

Politiets teknikere undersøkte onsdag kveld leiligheten for å sikre spor. Over midnatt avsluttet de arbeidet, men en patrulje ble igjen på stedet for å holde vakt.

Politiet vil foreløpig ikke si noe om hendelsesforløpet. Kvinnen er litauisk statsborger. Det vil bli begjært obduksjon av henne, den vil trolig foregå i morgen.

image: Ektemannen (54) siktet etter én måneds ekteskap
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media