Ektepar anholdt etter babykidnapping

HAUGESUND (Dagbladet.no): Politiet avhører nå ekteparet som er anholdt etter at en tre dager gammel baby ble kidnappet fra Fylkessykehuset i Haugesund i 10-tida. Jenta er fortsatt ikke kommet til rette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det anholdte ekteparet og deres Ford Transit ble etterlyst etter at politiet fikk tips fra publikum om at ekteparet kunne være involvert.

Politiet i Haugesund rekner det som sannsynlig at de anholdte samsvarer med signalementet på personene som ble observert på Fylkessjukehuset i Haugesund i tidsrommet da en tre dager gammel jentebaby ble kidnappet.

- Vurderer siktelse

- Vi snakker nå med ekteparet for å bringe på det rene om de har vært involvert i kidnappingen. De har foreløpig status som anholdt, men vi vurderer å ta ut en siktelse dersom de ikke samarbeider, sier politijurist Thor Arne Reitan til Dagbladet.no.

Etter at politiet fant bilen og det ettersøkte paret har de opphevet alle sperringer rundt byen, og sendt tilbake Sea King-helikopterne.

- Vi konsenterer nå etterforskningen rundt disse samtalene med ekteparet, sier Reitan.

Paret ble etterlyst etter at politiet fikk tips fra publikum om at ekteparet kunne være involvert. Politiet valgte derfor å gå ut med en etterlysning på parets hvite Ford Transit. Denne ble sett av publikum ved Ølen Gjestegård tre kvarter øst for Haugesund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer