Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektepar døde etter ulykke

Datteren (12) ligger skadd på sykehus.

KRITISK: Sju personer ble kritisk skadd og fraktet til sykehus etter en front-mot-front kollisjon ved E39 ved Flekkefjord. Foto: Erik Thime (Avisen Agder)
KRITISK: Sju personer ble kritisk skadd og fraktet til sykehus etter en front-mot-front kollisjon ved E39 ved Flekkefjord. Foto: Erik Thime (Avisen Agder) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): To personer, et ektepar, er bekreftet døde etter trafikkulykken på E39 like utenfor Flekkefjord i formiddag.

Datteren kritisk skadd
De to er en 52 år gammel kvinne og en 57 år gammel mann fra Bergen.
- De døde på sykehuset. Vi fikk meldingen klokken 1847, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Dagbladet.

Parets datter, ei tolv år gammel jente, var også med i ulykkesbilen. Hun er skadd og ligger på sykhehus i Kristiansand. Ifølge NTB er ikke tilstanden hennes kritisk lenger. Hun blir betegnet som stabil følge sykehuset.

Familie til sykehus
Fire andre personer er også  skadd etter ulykken. Det er en familie fra Mandal, ifølge politiet.
- Det er en kvinne (35), mann (33), en sønn på fem og en syv år gammel datter, sier operasjonsleder.

Kvinnen og barna ble sendt til Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Tilstanden til gutten er kritisk og stabil, og han skal opereres, opplyser sykehuset til NTB. Tilstanden til jenta er alvorlig og stabil, og hun får intensivbehandling. Kvinnen er lettere skadd og er til observasjon.

Den 33 år gamle mannen ble sendt til Flekkefjord sykehus. Organisasjonsdirektør Nina Hope Iversen ved Sørlandet sykehus sier til NTB at tilstanden til mannen er stabil og ikke kritisk.

- Forbikjøring
Ifølge politiet er ulykken en front-mot-front-kollisjon. De to bilene som er involvert i ulykken er en van-varebil og en stasjonsvogn. Den siste har de største skadene fra ulykken, skriver drelandsvennen.
Det var mange vitner til ulykken.

- Bilen som var vei østover, familien fra Bergen, skulle kjøre forbi i det ene feltet. Den kjørte forbi en kø og på toppen av bakken begynner det å bli trangt. Den treffer den første bilen i køen og får en sleng. Dermed kommer den over i motsatt kjørebane og treffer Chevroleten, sier Klausen.

Ifølge operasjonsleder var det glatte veier på grunn av regn i området.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media