Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektepar gjemte narko i kroppen - fikk seks års fengsel

Et ektepar i 50-årene er dømt til seks års fengsel etter at de prøvde å smugle 1,6 kilo narkotika inn i Norge ved å gjemme det i magen og underlivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det nederlandsk-brasilianske ekteparet kom med fly fra Amsterdam til Gardermoen i februar i fjor, ifølge Romerikes Blad. Den brasilianske kvinnen ble tatt til side og kroppsvisitert etter å ha vist fram et falskt pass, ifølge dommen fra Øvre Romerike tingrett.

Under kroppsvisitasjonen ble det konstatert at kvinnen hadde gjemt flere kuler med narkotika i vaginaen. Hun fortalte først at det var snakk om fem kuler, men til slutt viste det seg at hun hadde gjemt 67 kuler i både mage og vagina, ifølge dommen.

Etter å ha blitt konfrontert med funnene hos kona, erkjente også den nederlandske ektemannen å ha svelget 100 kuler.

Det totale beslaget ble på 1.033 gram heroin og 603 gram kokain.

Ekteparet har i avhør sagt at det var dårlig økonomi som var årsaken til at de ble trukket inn i dopsmuglingen. De skal ha blitt lovet 2.000 euro hver for å frakte narkotikaen til Norge, ifølge avisen.