Ektepar holdt liveshow

SKIEN (Dagbladet): Klokka nærmet seg to natt til søndag da det unge ekteparet fra Skien kunngjorde at de ville holde liveshow i sentrum av Skien. Til stor jubel kastet de klærne og satt straks i gang med munnsex og samleie foran over 300- 400 tilskuere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det unge paret hadde vært på firmafest da de satte i gang sitt knallharde sexshow. Spontan-showet ble holdt på gamle Trekanten, en liten park der det før var uterestaurant. Stedet ligger midt i sentrum av Skien.

Det var mange mennesker til stede i bykjernen da paret - hun 20 og han 29 - påkalte folkets oppmerksomhet. En rekke mennesker stimlet til da de forsto at noe uvanlig var i gjerde.

Sjokkert

Skienspolitiet vedgår uten blygsel at den tøylesløse oppførselen står i skarp kontrast til hva man vanligvis opplever på byens utesteder:

- Vi har ikke vært vitner til maken. Det må ha vært en 300- 400 mennesker til stede da paret holdt sitt liveshow i alle tenkelige varianter, sier vakthavende tjenestemann Jørn Nilsen ved politivakta i Skien til Dagbladet.

Flyktet nakne

Selv om de fleste blant tilskuerne jublet mens paret underholdt, var det noen som reagerte. Politiet ble tilkalt, akkurat da showet var på sitt høydepunkt. Paret - som hadde fått mer enn plenty å drikke - må i ekstasen ha merket politiets ankomst. I en fei stanset de sexøvelsene og satte på sprang, netto, i retning kirken.

Blåmandag

Den nakne flukten lyktes ikke. Etter vel hundre meter ble de pågrepet og bokstavelig talt tauet inn.

Paret ble straks satt i drukkenskapsarrest. De ble ilagt 5000 kroner hver i bot for å ha forstyrret av ro og orden med sex og fyll på offentlig sted.

- Det må bli litt av en blåmandag når paret kommer til seg selv og forstår hva de har holdt på med, høyst frivillig, med halve byen som tilskuere, sier Nilsen.