Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektepar kjent skyldig i trippeldrap i lagmannsretten

Kjent skyldig i å ha drept sin svigersønn, hans bror og hans far i Pakistan i 2013.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et norsk-pakistansk ektepar er i Borgarting lagmannsrett kjent skyldig i å ha drept sin 24 år gamle svigersønn, hans bror og hans far i Pakistan i 2013, melder NRK.

I desember i fjor ble de to dømt til 21 års fengsel i Oslo tingrett, mens mannens bror ble dømt til 17 års fengsel. De tre ble dømt for overlagt drap, og alle tre anket på stedet. Ekteparet anket over skyldspørsmålet og broren over straffeutmålingen.

Ankesaken har gått for lagmannsretten siden 13. september. Mandag holdt lagdommeren sin rettsbelæring. Juryen var klar med kjennelsen etter bare få timers drøftelse.

Ekteparets svigersønn, hans bror og far ble drept med flere skudd i Pakistan i mai 2013. Ifølge dommen var drapet æresrelatert. Påtalemyndigheten mener foreldrene bestilte drapene etter at datteren i hemmelighet hadde giftet seg uten deres samtykke.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling