Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektepar serverte svirebror i familiemiddag

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Et ektepar i Dalnegorsk i det russiske fjerne østen har innrømmet å ha drept, partert og spist en svirebror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det arbeidsløse ekteparet serverte også svirebroren i en familiemiddag, og de byttet bort noe av kjøttet i hjemmebrent, melder telegrambyrået Interfax.

Ekteparet ble tatt etter at en pensjonist i byen meldte sin sønn savnet. Det kom snart for en dag at sønnen hadde vært på besøk hos ekteparet. Etter noen drinker kom verten og gjesten i krangel, og verten drepte gjesten med ei øks.

For å skjule forbrytelsen flådde ekteparet skinnet av gjesten, og parterte ham i passelige porsjoner. Kjøttet ble både til lapskaus, koteletter, og noe av det ble marinert. Så ble familien invitert på gjestebud.

Ekteparet tilsto umiddelbart etter at de ble arrestert.

Da politiet undersøkte leiligheten fant de plastposer med kjøtt fra svirebroren som var hengt utendørs, en vanlig måte å fryse mat på i Russland vinterstid.

Hele Norges coronakart