Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ektepar står fram som jackpotvinnere i USA

Vant 4,7 milliarder kroner.

NYBAKTE MILLIARDÆRER: John og Lisa Robinson vant 4,7 milliarder kroner i «Powerball»-lotteriet. Her på TV-programmet «Today». Foto: NBC / Reuters / NTB Scanpix
NYBAKTE MILLIARDÆRER: John og Lisa Robinson vant 4,7 milliarder kroner i «Powerball»-lotteriet. Her på TV-programmet «Today». Foto: NBC / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et ektepar fra Tennessee står fram som en av de tre vinnerne av rekordpotten på 1,6 milliarder dollar i Powerball-lotteriet i USA.

Lisa og John Robinson fortalte på NBCs TV-show Today fredag at de var en av vinnerne. De kan dermed innkassere 533 millioner dollar, tilsvarende 4,7 milliarder kroner.

John Robinson forteller at han kjøpte kupongen i den lokale matbutikken fordi kona hans hadde bedt ham om det. Ekteparet sier de er glade og henrykte, men også litt skremt over framtiden.

- Nå kommer jeg til å være nervøs siden alle vet det, sier Robinson.

Lisa Robinson sier hun og mannen ikke har hatt så mye tid til å tenke over hva de skal gjøre med gevinsten, men hun understreker at hun har tenkt å gå på jobben som resepsjonist på en hudlegeklinikk som vanlig på mandag.

Den rekordstore potten i Powerball-lotteriet førte til en lottofeber uten like i USA denne uken.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media