- Ektepar styrte stor narkoliga fra bolig i Moss

Mange pågrepet i samordnet, væpnet politiaksjon. 12 personer siktet for smugling av flere hundre kilo metamfetamin med bil over svenskegrensa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Har du opplysninger om de siktede i saken? Send sms/mms til 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet.no): Østfold politidistrikt har i samarbeid med kolleger i inn- og utland og Tollvesenet i Norge og Sverige rullet opp et omfattende narkotikanettverk de siste månedene.

- Vi mener de siktede står bak innførsel og omsetning av flere hundre kilo metamfetamin, opplyser politiadvokat Gaute Nilsen ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.

- Ektepar står bakEtterforskningen, som politiet har klart å holde hemmelig fram til i dag, ligger an til å bli en av Norges største metamfetamin-saker. 12 personer - tre fra Norge, åtte fra Litauen og én fra Latvia - er så langt siktet i saken. Sju av de siktede sitter varetektsfengslet.

Blant dem er et litauisk ektepar på 24 og 33 år bosatt i Mosseregionen.

- Vi anser ekteparet som hovedpersonene. De ble pågrepet sammen med flere av de andre i en samordnet, væpnet politiaksjon på tre adresser i månedskiftet mars/april, opplyser politiadvokat Gaute Nilsen ved Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.