PÅ GÅRDEN: Ekteparet i 70-årene ble funnet på en gård nord for Alingsås i Sverige. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/SCANPIX
PÅ GÅRDEN: Ekteparet i 70-årene ble funnet på en gård nord for Alingsås i Sverige. Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/SCANPIXVis mer

Ekteparet ble funnet døde av kor-venner

Nye drap ryster Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag kveld skulle ekteparet i 70-åra synge under en sammenkomst i pinsemenigheten i Alsingsås i Sverige. Men da de ikke dukket opp som avtalt, reiste vennene i misjonskoret hjem til paret for å lete etter dem, skriver Expressen.

Da bilen med misjonærene kom for å hente ekteparet, ble de møtt av et grusomt syn. Paret ble funnet drept og brutalt mishandlet.

Sperret av Klokka 14.28 i dag fikk politiet inn en melding om at det var to døde personer på en gård.

Politiet har sperret av et stort område rundt gården rundt 15 kilometer nord for Alingsås. Ifølge politiet er de døde et ektepar  som bodde alene på gården.

- De to har blitt henrettet, sier Thord Haraldsson, politiets etterforskningsleder, til Aftonbladet.

Familie og venner, totalt ni personer, var samlet på gården da politiet ankom. De hadde tatt seg seg inn i en garasje, der politiet fant dem. Syv av dem ble tatt inn for avhør.

- Ingen mistanke - Det ble bestemt at de skulle avhøres om det de hadde sett. Det er ikke rettet mistanke mot noen av dem, sier Haraldsson til Expressen.

 - Vi fant først mannen, så oppdaget vi de ni personene i garasjen, som ligger i nærheten av låven. Deretter fant vi en død kvinne i boligen på tomten, sier Ulla Brehm, pressetalsmann for det lokale politiet, til Aftonbladet.

Fortsetter i natt Undersøkelsene på gården skal fortsette igjennom natten.

Kjell Norberg er pastor i misjonskirken i Långared. Han har pratet med mennesker som har kjennskap til hendelsen.

- Det er ikke så mange som veit hva som har skjedd ennå, men mennesker kommer til å bli sjokkerte, triste og forundret, sier Norberg til TT.