Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ekteparet ble funnet drept i egen bolig. Ved deres side skal det ha blitt funnet en mystisk lapp

Begge ofrene skutt mer enn en gang i eget hjem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i San Jose i den amerikanske delstaten California rykket søndag ut til en adresse etter melding om en mistenkelig hendelse.

På stedet fant de to døde personer, og konkluderte fort med at det dreiet seg om en drapssak.

Ofrene var ekteparet Shamima Rabbi (57) og Gholam Rabbi (59). Begge de to drepte hadde blitt skutt minst en gang hver, opplyser politiet.

Skal ha funnet lapp Ekteparet var innvandrere fra Bangladesh, som har bodd i USA i flere tiår. Begge var aktive i en lokal moské. De jobbet henholdsvis som ingeniør og regnskapsfører.

Politiet har ingen mistenkte etter drapene, og kjenner heller ikke motiv.

Ifølge lokal-TV-stasjonen ABC 7 skal politiet ha funnet en mystisk lapp ved siden av drapsofrene med følgende påskrift:

«Beklager, mine første drap var klønete».

Innholdet på lappen er også viderebrakt av blant annet storavisa Los Angeles Times. Politiets talsmann Alberto Morales ønsker ikke å kommentere om det finnes en slik lapp overfor avisa, og sier videre at etterforskerne per nå ikke ønsker å gi ut mer informasjon om drapene.

Ifølge San Francisco Chronicle uttalte politiet tirsdag at de mener drapene ikke var tilfeldige voldshandlinger, og at gjerningspersonen eller personene har kjent til familien.

Ifølge avisa har politiet også snakket med parets yngste sønn, mens de ikke har fått tak i parets 22 år gamle sønn. De ønsker å ta ham inn til avhør, men understreker at han ikke er mistenkt i saken.

- Oppdaget av venner Den samme kanalen skriver at det drepte ekteparet ble oppdaget av venner søndag. Vennene skal ha gått inn i hjemmet deres gjennom en ulåst glassdør etter at de ikke hadde hørt fra paret på flere dager. Politiet opplyser at det ikke er kjent hvor lenge paret hadde vært døde før de ble funnet.

Vennene beskriver de som ydmyke, høflige og snille mennesker:

- Derfor er det så vanskelig å forstå denne tragiske og voldelige måten å avslutte livene deres på, sier et medlem i Evergreen Islamic Center.

Sørger San Francisco Chronicle har snakket med flere av ekteparets familiemedlemmer og venner. De sier ekteparet var snille mennesker.

- Det er den mest sjokkerende nyheten jeg noen gang har fått. Jeg var veldig nært tilknyttet dem. Jeg har ikke ord for å beskrive hvordan jeg føler meg, og vil gjerne tro at de fortsatt er i live, forteller parets 37 år gamle nevø, Golam Mustakim, til avisa.


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!