Ekteparet Bondevik taler om samlivet

Statsminister Kjell Magne Bondevik og hans kone Bjørg er blant talerne på Samlivssenteret på Modum Bad i neste uke på et lederseminar om samliv og arbeidsliv i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På seminaret skal lederen for Samlivssenteret, Per Arne Dahl, intervjue ekteparet om hvordan de tar vare på kjærligheten i en krevende hverdag.

Seminaret blir holdt for ledere i næringsliv, media, offentlig sektor, kirke og frivillige organisasjon og deres ledsagere.

Temaet er hvordan vi kan ta vare på våre relasjoner.

- Vi vet etter hvert ganske mye om sammenhengen mellom arbeidsliv og samliv. Selv om vi ønsker å skjelne mellom leder-rolle i arbeidslivet og vårt privatliv, griper ulike roller inn i hverandre på godt og ondt. Ut fra forskning i dag vet vi at konflikter hjemme fører til redusert effektivitet i arbeidslivet. Særlig gjelder det for menn, sier Per Arne Dahl.

Om statsministerparets deltakelse på seminaret sier Dahl at det er viktig for et slik seminar å ha talere som med troverdighet har vist at de har satset på det lange løp i samlivet. Bjørg og Kjell Magne Bondevik har vist evne til å holde sammen i mange slags dager, sier Dahl.

(NTB)