Ekteparets triumfferd

Det var popstjerne-tilstander da nygifte Märtha og Ari Behn gikk fra Nidarosdomen til Stiftsgården. Prinsessen strålte i en enkel og verdig todelt brudekjole. Se bildene fra vielsen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jubelen runget over trønderhovedstaden da det ferske ekteparet endelig steg ut av nasjonalhelligdommen klokka 17.13. Det minnet mest om hylingen som oppstår når de største rockebandene entrer scenen.

Så tok ekteparet og bryllupsgjestene fatt på den 650 meter lange veien til Stiftsgården. Langs løperen står tusenvis av begeistrede tilskuere. Flaggene er overalt og musikken følger det strålende glade paret.

Tjue minutter brukte ekteparet på gåturen. Fra trappa på Stiftsgården ga de hverandre et forsiktig kyss før de vinket farvel og stakk inn døra til festen som ventet innenfor.

Ari Behn bare himlet overveldet med øynene som svar da NRK spurte hvordan vielsen hadde vært. Foreldrene til brudgommen tok seg tid til å fortelle hvor utrolig det hadde vært.

Det var helt stille utenfor Nidarosdomen sekundene før døra åpnet seg. Tusenvis av frammøtte hadde fulgt vielsen via storskjerm, og gledet seg enormt til å få et glimt av kjærlighetsparet. Etter noen øyeblikks trampeklapp slo kirkeporten opp, og Ari og Märtha kom først i det flere hundre meter lange følget av celebre gjester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer