JAKTER: Store politistyrker jakter på de to bevæpnede gjerningsmennen som ranet en eldre kvinne i Orkdal. Her er bilde av politiets sivilspanere på Klett. Foto: Joakim Halvorsen.
JAKTER: Store politistyrker jakter på de to bevæpnede gjerningsmennen som ranet en eldre kvinne i Orkdal. Her er bilde av politiets sivilspanere på Klett. Foto: Joakim Halvorsen.Vis mer

Eldre dame ranet av maskerte menn i Orkdal

Bevæpnet politi jager to pistol-ranere i Orkdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 09.15 mottok politiet melding om et ran av en eldre kvinne på et gårdsbruk på Søvasskjølen i Orkdal. Politiet opplyser at ranet var i hennes hjem, og at de to ranerne brukte pistoler.

Politiet opplyser på sin Twitterkonto at det skal ha vært minst to gjerningsmenn, som var maskerte.

- Vi har få opplysninger om selve ranet, og vi er usikker på hva ranerne har vært på jakt etter eller hva de har tatt med seg, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen var bevisst, og men det er uvisst hvilken form hun er i, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adressa.no.

- Hun er godt tatt vare på og sendt til Orkdal sykehus for oppfølging. Noe utover det har jeg ikke oversikt over akkurat nå, sier Kimo til Dagbladet.

Sønnen meldte fra I en pressemelding opplyser politiet at de har satt alle tilgjengelige ressurser på saken. Kriminalteknikere er på vei til stedet. De skriver at det var kvinnens sønn som meldte om hendelsen.

Politiet kjenner ikke detaljene rundt ranet.

- Politiet har gitt bevæpning. Vi har patruljer på stedet nå og har godt med bemanning. Vi har også hunder tilgjengelig hvis det skulle bli nødvendig, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet ber personer som kan ha sett noe mistenkelig eller sett to menn eller en bil i området, om å melde seg.

I en pressemelding begrenser politiet beskrivelsen av gjerningsmennene til at de snakker norsk uten aksent, var maskert og væpnet med pistoler.

- Ran av en eldre kvinne er noe av det styggeste som kan skje. Vi har selvfølgelig høyeste prioritet på denne saken nå, sier Kimo, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Saken oppdateres.

JAKTER: Store politistyrker jakter på de to bevæpnede gjerningsmennen som ranet en eldre kvinne i Orkdal. Her er bilde av politiets sivilspanere på Klett. Foto: Joakim Halvorsen.
JAKTER: Store politistyrker jakter på de to bevæpnede gjerningsmennen som ranet en eldre kvinne i Orkdal. Her er bilde av politiets sivilspanere på Klett. Foto: Joakim Halvorsen. Vis mer