Eldre ektepar ranet i hjemmet

Tre ranere kom seg unna med våpen og en safe i Siljan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Et eldre ektepar ble tirsdag kveld stripset og ranet hjemme i Siljan i Telemark. Ranerne kom seg unna med våpen og en safe.

Tre menn gikk ifølge politiet inn i huset tirsdag kveld, stripset ekteparet i 70-årene fast og forsynte seg i huset. En salongrifle, en hagle, en safe og bilnøkler manglet da politiet kom til stedet.

- Det var tre menn og den ene hadde et våpen med seg. Det var en revolverlignende gjenstand. De truet til seg våpen, bilnøkler og en safe før de forlot stedet i en lys bil, sier operasjonsleder Else Gotliebsen i Telemark politidistrikt til NTB.

Svært oppskaketEkteparet kom ikke fysisk til skade under ranet, men de to skal ha vært svært oppskaket da politiet kom til stedet.

- Vi vet ikke helt hva som var i safen ennå, men en salongrifle og en hagle er borte. Vi har foretatt rundspørring i nabolaget, og har tekniker og åstedsgransker på plass, sier Gotliebsen.

Politiet fikk melding om ranet klokka 23.10 tirsdag kveld. Ranet fant sted på Bakkane i Siljan, skriver Vardens nettutgave.

(NTB).