BRUTALT RAN:

Eldre ektepar slått, bundet fast og brutalt ranet i hjemmet sitt

Forsvarsløst ektepar i 70 åra ble angrepet med kniv og bundet fast. Politiet jakter etter tre menn.

PÅ JAKT: I går kveld angrep tre maskerte menn et forsvarsløst ektepar i hjemmet deres. Det eldre ekteparet ble brutalt slått og bundet, og politiet ser alvorlig på saken. I hele natt foretok i søk etter spor. Foto: Peder Gjersøe 
PÅ JAKT: I går kveld angrep tre maskerte menn et forsvarsløst ektepar i hjemmet deres. Det eldre ekteparet ble brutalt slått og bundet, og politiet ser alvorlig på saken. I hele natt foretok i søk etter spor. Foto: Peder Gjersøe  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rundt klokka 23 i går kveld fikk politiet i Vestfold beskjed om et brutalt hjemmeran nær Bliksekilen i Tønsberg. Et forsvarsløst ektepar, hvor mannen satt i rullestol og er avhengig av pustemaskin for å overleve, fikk tre maskerte menn på døra. De hadde også med seg kniv.

- Ekteparet ble funnet av en nabo, som hørte rop om hjelp i 23-tida. De gikk inn og fant det eldre ekteparet blodige og bundet, forteller operasjonsleder Per Andreassen til Dagbladet.

Fysisk vold og trusler

Mennene snakket engelsk seg i mellom, men mye tyder på at engelsk ikke er deres morsmål.

- Ekteparet ble både utsatt for fysisk vold og truet med kniv. Han ble slått i ansiktet, mens hun ble slått flere steder på kroppen, sa operasjonsleder Kjetil Indahl i Sør-Øst politidistrikt til Aftenposten.

De mørkkledde, maskerte ranerne rotet rundt i huset etter overfallet. Hva de fikk med seg, vil politiet foreløpig ikke si.

På sykehus

Kona i huset er nå kjørt til sykehuset, mens mannen fikk behandling i hjemmet og er der nå.

- Vi ser veldig alvorlig på dette. At et eldre ektepar blir utsatt for denne typen ran. Det er ganske brutalt, forteller Andreassen videre til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer