ELDREBOLIGER: Det er flere eldreboliger i området der kvinnen ble funnet drept. Hun ble funnet av hjemmesykepleien. Foto: Remi Presttun / Scanpix
ELDREBOLIGER: Det er flere eldreboliger i området der kvinnen ble funnet drept. Hun ble funnet av hjemmesykepleien. Foto: Remi Presttun / ScanpixVis mer

Eldre kvinne funnet død i Os - mann sett i leiligheten hennes

Krimteknikere undersøker åstedet i kveld, og politiet ber om tips fra publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du i området? Har du sett noe, eller har du bilder? E-post 2400@dagbladet.no, 24 00 00 00.

(Dagbladet): Politiet fikk melding klokka 2137 fra hjemmesykepleien i Os om at en eldre kvinne var funnet død i sitt hjem i Oshaugen.

En mann ble observert i kvinnens leilighet like før, ifølge politiet.

Politiet har seint i kveld sperret av hele området rundt eldreboligene der kvinnen ble funnet død. Ved 0030-tida saumfarer politiets hundepatruljer området på jakt etter mulige spor som kan avsløre hvem som var i kvinnens leilighet.

Drapsetterforskning - Vi har iverksatt drapsetterforskning ut ifra de observasjoner som er gjort på stedet. Jeg kan ikke gå noe nærmere inn på hva det dreier seg om, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Politiets krimteknikere er på stedet ved midnatt, og vil foreta sine undersøkelser utover natta. Kvinnen beskrives som svært gammel.

Vil ha tips - Har dere noen beskrivelse av mannen som har blitt observert i området?

- Nei, foreløpig har vi ikke det, sier Terje Hilland.

Leier leilighet Redaktør i Midtsiden.no, Kjetil Vasby Bruarøy beskriver strøket der kvinnen bodde som stille og rolig.

- Leiligheten ligger i dagsenter for eldre i Gamleheimshagen. Gamleheimshagen ligger i et rolig boligområde i Oshaugen, rett ved Os ungdomsskole, sier Bruarøy til BT.

De eldre leier leiligheter på senteret. De får frokost og middag og tilbys blant annet trening.

Politiet gikk i kveld og i natt og banket på dører i nærområdet på jakt etter den mystiske mannen og andre spor. De er svært interessert i eventuelle tips fra publikum. Disse kan ringes inn på 02800.

Dagbladet kommer med mer.

FUNNET DØD: En eldre kvinne ble funnet død i dette boligområdet i Os, der det er flere eldreboliger. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet
FUNNET DØD: En eldre kvinne ble funnet død i dette boligområdet i Os, der det er flere eldreboliger. Foto: Tor Erik H. Mathiesen/Dagbladet Vis mer