Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eldre kvinne funnet etter ni dager i skogen i Arizona

En 72 år gammel kvinne som ble meldt savnet i den amerikanske delstaten Arizona, kom til rette etter ni dager.

OVERLEVDE: Ann Rodgers overlevde ni dager i villmarken i Arizona. Hun ble funnet i live etter å ha skrevet hjelp med kvister og steiner. Foto: ADPS / Splash News
OVERLEVDE: Ann Rodgers overlevde ni dager i villmarken i Arizona. Hun ble funnet i live etter å ha skrevet hjelp med kvister og steiner. Foto: ADPS / Splash News Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun hadde klart seg ved på å spise planter og drikke fra vanndammer, og hun skrev hjelp med pinner hun la på bakken. Det førte til at redningsmannskapene fant Ann Rodgers i fjellområdene øst i staten tidligere denne måneden.

Rodgers sa i et intervju med en TV-kanal i Tuscon tirsdag at hun hadde mat og vann i bilen, men gikk tom. - Jeg spiste ørkenplanter. Det gjorde hunden min også, sa hun.

Rodgers ble meldt savnet 31. mars da hun vart på vei til Phoenix for å besøke barnebarna. Bilen hennes ble oppdaget tre dager etter et leteaksjonen begynte, men mannskapene slet med å finne henne.

Lørdag 9. april dukket hunden hennes opp, og et fly oppdaget pinnemeldingen til 72-åringen på bakken. Rodgers hadde forlatt området, men ble funnet av et helikopter i Fort Apache-reservatet i nærheten, der hun hadde tent et bål.

Hun var medtatt, men ellers uskadd og gikk selv om bord i helikopteret. 72-åringen ble fløyet til sykehus for legesjekk og senere skrevet ut.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart