OVERFALT  : Her, ved Langmyrveien/ Peder Ankers vei på Korsvoll,  ble en 77 år utsatt for grovt overfall og mulig seksuelt overgrep.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
OVERFALT : Her, ved Langmyrveien/ Peder Ankers vei på Korsvoll, ble en 77 år utsatt for grovt overfall og mulig seksuelt overgrep. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Eldre kvinne overfalt i skogholt i Oslo

Raneren har muligens forgrepet seg på henne. Politiet etterlyser vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslopolitiet etterlyser vitner etter at en 77 år gammel kvinne ble ranet og mulig begått overgrep mot mandag kveld. Politiet utelukker ikke voldtekt, og etterforsker deretter.

Ranet/overgrepet fant sted i et skogholt ved krysset Langmyrveien - Peder Ankers vei - Grinda, på Korsvoll i Oslo.

Ligger i narkose Kvinnen skal ha gått fra et privat selskap klokken 21.00 i går, og ble funnet av en skigåer mellom klokken 22.00 og 22.30. Hun kan ha ligget i opp til en time før noen fant henne.

- Det er et stygt overfall. Da hun ble funnet var hun forslått og nedkjølt. Hun er brakt til sykehus hvor hun ligger i respirator, forteller politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt. Det skal ikke stå om liv.

- Vesken hennes er forsvunnet og et kjede hun hadde på seg ble funnet lenger borte, så hun er utvilsomt ranet, sier Rohde.

Søker vitner Kvinnen var ikke i stand til å fortelle om det som hadde skjedd før hun ble lagt i narkose. Det er gjort overflateundersøkelser, men ikke inngående undersøkelser på samme måte som ved et overgrepsmottak.

Politiet ønsker kontakt med personer som har gjort observasjoner i området i nevnte tidsrom, eller har opplysninger i saken.

Tips politiet på telefon: 22669966