Overfallsvoldtekt:

Eldre kvinne utsatt for overfalls­voldtekt i Bærum på lyse dagen. Nå ber politiet alle som har vært i området om å melde seg

- Ble overfalt bakfra, lagt i bakken og voldtatt, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Klokka 14.30 søndag formiddag i forrige uke, ble en eldre kvinne overfalt og voldtatt av en ukjent mann i turområdet rundt Holmevassbekken i Lommedalen.

Det melder politiet i Bærum i en pressemelding.

- Kvinnen gikk passerte gjerningsmannen på en sti. Kort tid etterpå ble hun overfalt bakfra, lagt i bakken og deretter voldtatt, sier politiinspektør Ketil Thue, leder av krimavdelingen ved Bærum-politiet, til Dagbladet.

Han karakteriserer hendelsen som svært alvorlig, og bekrefter at politiet etterforsker saken som en overfallsvoldtekt.

Politiet ønsker ikke å gå ut med alder på den fornærmede, men ber om at absolutt alle personer som har vært rundt aktuelle området, om å melde seg for politiet - særlig de som kan ha gjort observasjoner av personer.

Det aktuelle området er et populært turområde.

- Det er grunn til å anta at det var flere personer i området enn de vi allerede har snakket med, sier politiinspektør Thue.

Den fornærmede kvinnen skal ifølge politiet ha beskrevet gjerningsmannen som mellom 170 cm og 180 cm høy. Han skal ha hatt kort mørkt hår, og slank kroppsbygning, og var iført mørke bukser.

Hvilket språk han snakket, hvilken hudfarge han hadde og hvilken nasjonalitet han har, er ukjent, skriver politiet i pressemeldingen.

- Vi har ingen konkrete mistenkte, og velger å gå ut bredt for å kartlegge hvem som har vært hvor, sier Thue.

Der ber de mulige vitner om å ta kontakt med politiet på telefonnumrene 67 57 61 00/01.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer