Eldre mann skadd etter basketak. - Kom med rasistiske tilrop

Mann i 20-åra mistenkt etter voldshendelse i Drammen.

UTENFOR TIDLIGERE HOTELL: Voldsepisoden skjedde på Gamle Kirkeplass, utenfor nå nedlagte Park hotell på Bragernes. Foto: Google Street View
UTENFOR TIDLIGERE HOTELL: Voldsepisoden skjedde på Gamle Kirkeplass, utenfor nå nedlagte Park hotell på Bragernes. Foto: Google Street View Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet etterforsker et basketak i Drammen i går kveld, der en 75-årig mann endte med skader i beinet etter en konfrontasjon med en gjeng yngre gutter/menn.

Bruddskader

Etterforskerne har snakket med vitner til hendelsen, som ikke har karakter av blind vold, snarere et sammenstøt der begge parter var aktive.

- Et av vitnene har forklart at den eldre mannen slo en av guttene og ytret ord av rasistisk karakter, opplyser Tor Grindem, operasjonsleder ved Sør-Øst politidistrikt, til Dagbladet.

I basketaket som fulgte, fikk altså 75-åringen bruddskader i beinet, men det er uklart hvordan han ble påført disse. Til Drammens Tidende uttalte Grindem i går kveld at mannen skal ha blitt tildelt spark og trolig fikk skadene da han falt.

Navngitt mann

Gjengen beskrives som fire-fem gutter i 16-årsalderen, samt en navngitt mann i midten av 20-åra som er kjent fra politiet fra før. Det ble i går søkt etter dem i Drammen sentrum, uten at de ble funnet.

- Det vil bli jobbet med saken videre i dag, forteller Grindem - som understreker at politiet ikke har noe klart bilde av hvem av medlemmene i gjengen som skal ha gjort hva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer