Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eldre norsk par angrepet av mann med øks i Sverige

Skal ha kastet øks i bakhodet på kvinnen, og truet hennes mann med kniv.

ANGREPET: Her, på parkeringsplassen ved Töcksford handelspark, ble det eldre norske paret angrepet mandag kveld. En mann skal ha hoppet ut av en bil og angrepet den norske mannen, etter å ha kjørt på denne lyktestolpen. Foto: Freddie Larsen
ANGREPET: Her, på parkeringsplassen ved Töcksford handelspark, ble det eldre norske paret angrepet mandag kveld. En mann skal ha hoppet ut av en bil og angrepet den norske mannen, etter å ha kjørt på denne lyktestolpen. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et eldre norsk par ble angrepet av tre personer i en godteributikk i Töckfors handelspark, melder Aftonbladet.

Den svenske avisa skriver at overfallet begynte utenfor butikklokalet, og at det fortsatte da paret løp inn.

En av gjerningsmennene kastet en øks i bakhodet på kvinnen, ifølge politiet. Deretter truet de mannen med kniv.

Kjørte mot Norge

- De har stjålet bilen til paret og kjørt i retning Norge, sier Christer Magnusson i det svenske politiet til Dagbladet.

Magnusson sier angrepet skjedde like etter klokka 20.00 mandag kveld. Kvinnen er ikke alvorlig skadd. Både svensk og norsk politi jakter på gjerningsmennene.

Politiet vet ikke om bilen har passert grensa.

- De kan ha tatt en annen vei før grensa, eller passert uten å ha blitt stoppet, sier Magnusson.

Norsk og svensk politi jakter nå på bilen, som er en Volkswagen Golf.

Rispet med kniv

Töcksfors ligger 6 kilometer fra grensen mot Norge og 35 kilometer fra Mysen i Østfold.

Opptrinnet skal ha blitt filmet, og overfallet skal ha startet med at en av gjerningspersonene kjørte over en lyktestolpe på parkeringsplassen, før den norske manngen ble angrepet, skriver Aftonbladet. Kvinnen begynte så å løpe mot butikken, før overfallsmennene fulgte etter henne.

Deretter skal en av dem ha kastet en øks på henne, før mannen forsøkte å komme til unnsetning.

Han ble truet av overfallsmennene. En av dem skal ha gjort flere utfall med kniv mot ham, og påført han overfladiske risp.

- Vi mistenker at det dreier seg om tre personer bosatt i Töckfors-området, sier Christer Magnusson til Dagbladet.

Dagbladet oppdaterer saken

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling