Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eldre samboerpar omkom i alvorlig trafikkulykke i Lier

Smellet var så kraftig at bilene havnet 50 meter fra hverandre.

OMKOM: Minst én person omkom i ulykken. Foto: REIDAR FOLKEDAL / PRESSE 3.0
OMKOM: Minst én person omkom i ulykken. Foto: REIDAR FOLKEDAL / PRESSE 3.0 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  (Dagbladet): En kvinne på 80 år og en mann på 87 omkom lørdag kveld, da en personbil og en varebil frontkolliderte i Tuverudveien i Lier kommune.

To barnebarn av den avdøde kvinnen satt også på i ulykkesbilen, og jentene på 17 og 20 år ble sendt til sykehuset i Drammen, sammen med føreren av varebilen.

Motsatt kjørefelt To av de som ble sendt på sykehus har moderate skader, mens den tredje er lettere skadd.

- Bilene har kjørt inn i hverandre, den ene bilen kom over i motsatt kjørebane og krasjet inn i den andre, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Den 19 år gamle føreren av varebilen har blitt avhørt av politiet, og de to jentene skulle etter planen avhøres i løpet av søndagen.

Ikke kjøreforholdene Politiet opplyser at det ikke var kjøreforholdene som var årsaken til ulykken.

- Det var helt normale kjøreforhold, med våt veibane, så det var ikke det som var årsaken, sier operasjonsleder Johansen.

Vegvesenets ulykkesgruppe har vært og undersøkt ulykkesstedet, og politiet ønsker å snakke med eventuelle vitner til ulykken. Kriseteamet i Lier kommune skal bistå politiet og sykehuset i å ivareta de pårørende.

Hele Norges coronakart