Eldredebatten raser

Seniorsaken har provosert mange unge. - Kvalmende syting, mener Boris. Bli med i debatten!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Seniorsaken med Rolv Wesenlund i spissen har satt sinnene i kok. De unge raser mens de eldre jubler.

Generasjonen gamlinger har hatt sin sjanse. De forvaltet den ikke godt. Da er det opp til neste generasjon å prøve å gjøre ting bedre.

De som er aktive og står på i samfunnet får innflytelse. Så er det bare opp til Wesenlund og den geriatriske gjengen å stå på. De skal ikke ha noen særfordeler fordi de er gamle. De ga ikke noen til sine gamle da de selv var på høyden..

Som man reder ligger man.. skriver Deltidspappa.

Ungdommen og de eldre har felles sak når det gjelder dette med å jobbe ut over 55 eller 62 år. Det er ikke slik at de eldre tar jobbene fra de yngre, det er vel heller slik at de yngre gjør de eldre en bjørnetjeneste ved å skvise dem ut fra arbeidsmarkedet, og skjønner ikke at grunnen til de økte problemene med lønnsomhet i Norge bl.a. kommer av at stadig flere sykmelder seg og blir pensjonister. Hvem betaler regningen? Jo, de samme yngre.

Wesenlund og dere andre, kutt spissformuleringene og kom dere i dialog med de yngre for de er deres fremtid... skriver Thinky

Mange andre ønsker å melde seg inn i interessegruppa.

Bli med i debatten nå.

For ordens skyld: Skal du melde deg inn i Seniorsaken er adressen Seniorsaken, pb. 163 1431 Ås.

SKAPER DEBATT: Rolv Wesenlund, her med en annen av støttespillerne i Seniorsaken, Jahn Otto Johansen, skaper debatt med sine utspill i eldredebatten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer