Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elektriske artikler billige hele året

Elektriske artikler er ikke som andre forbruksvarer: De er billigst når det er høysesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal du ha elektriske varer er det altså ikke så mye å spare på å vente til sesongen er over når du skal gjøre de beste innkjøpene.

Unntakene finnes i enkeltartikler som kanskje er blitt liggende igjen på lageret. De store kjedene, som er markedsledende på lavpriser, kjøper inn sine produkter direkte knyttet til den årstida produktene er mest populære. Hard konkurranse i bransjen presser prisene ned når etterspørselen er størst. Denne bransjen har ikke ukurante varer på samme måte som eksempelvis klesbransjen.

Følg med på utgående modeller. Her kan du gjøre en bra handel hele året.

Sesongene

Januar: Generelt salg på alle typer varer.

Februar: TV- og videosalg i forbindelse med ski-VM.

Mars: Mobiltelefoner før påske.

Juni: Hyttekomfyr/kjøleskap etc. Reise-TV, el-grill.

Oktober: Varmeovner.

Desember: Mindre artikler som egner seg til julegaver.

Mandag

Og go'handelen gjør du mandag morgen. Det gjelder i nær sagt alle bransjer: Jo nærmere helga, jo flere kunder i butikken og dermed mindre tid til deg.

Vil du ha god personlig service, god tid til handelen og prute fram de skikkelige røverkjøpene? Da er mandag og tirsdag morgen det beste tidspunktet. Ikke vent til torsdagens langåpent eller lørdag formiddag.