Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elev banket med køller og flasker

Fem- seks gutter i 17- 19-årsalderen skal stå bak mishandlingen, som skjedde utenfor Sinsen skole. Politiet pågrep i går ettermiddag tre personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

14-åringen var på vei hjem fra skolen da guttegjengen angrep ham. Ifølge vitner skal de fem- seks guttene av utenlandsk opprinnelse ha blitt kjørt til skolen av en voksen person. Deretter skal de ha dengt åttendeklassingen i hodet med flasker og køller.

Flere vitner

Ifølge skolens rektor Aud Karen Solheim var flere elever vitne til mishandlingen.

- En drosjesjåfør i området så det som skjedde og varslet politiet. Han brakte 14-åringen inn på skolen igjen, sier Solheim. Ifølge henne er ikke skolen til vanlig plaget av gjengoppgjør. Solheim kan likevel ikke utelukke at dét kan ha skjedd i går.

Elev Maria Rygh (15) var vitne til deler av hendelsen i skolegården.

- Jeg hørte at det var bråk litt lenger ned i gata. Like etterpå så jeg 5- 6 gutter løpe vekk fra området. En taxisjåfør plukket opp 14-åringen: da så jeg at det rant blod fra hodet hans, og at ansiktet var dekket av blod, sier Rygh.

Gjengoppgjør?

Etter det Dagbladet erfarer har 14-åringen vært involvert i bråk tidligere. Han skal selv tilhøre en gjeng, og seinest onsdag i forrige uke skal han ha vært i slåsskamp med en person som kan tilhøre overfallsgjengen.

14-åringen kjente ikke dem som angrep ham, men han mener de var mellom 17 og 18 år. Vi vet ikke hvorfor dette skjedde, sier inspektør Susann Faleby ved Sinsen skole til NTB.

Politiets operasjonssentral i Oslo kan foreløpig ikke si noe om hvorfor gutten ble angrepet. 14-åringen ble utskrevet fra Ullevål sykehus i går ettermiddag.