Elev hengt ut som hallik på YouTube

Sangen er spilt på skolen, i kantina og i klasserommet.

LAGT UT PÅ NETT:  En mobbesang om den unge gutten ble spredd på nett. - Jeg føler meg ikke som noe mobbeoffer, sier gutten, som likevel syntes sangen gikk for langt.
LAGT UT PÅ NETT: En mobbesang om den unge gutten ble spredd på nett. - Jeg føler meg ikke som noe mobbeoffer, sier gutten, som likevel syntes sangen gikk for langt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En hiphoplåt, der en 18 år gammel skoleelev fra Kongsberg blir hengt ut av sine medelever, har blitt spredt rundt i hans hjemby og på YouTube. Sangen, med svært grove karakteristikker av gutten, ble også spilt på det lokale utestedet i helgen.  - Jeg synes det er lavmål at den ble spilt der. Det er ikke noe gøy for meg. Jeg tar det bra, men jeg synes det er tatt for langt, sier gutten som sangen handler om til Dagbladet.no.

18-åringen blir hengt ut med fullt navn i mobbesangen.

Denne er laget av jevnaldrende elever fra Kongsberg Videregående skole avdeling Maurits Hansen - som en spøk, sier de selv.

Spilt på skolen Sangen har blitt spilt på skolen, i kantina og i klasserommet uten at noen lærere har fått det med seg.

- Hvis den er blitt spilt i kantina, så skjønner jeg at det kan være vanskelig for lærerne å få det med seg for der er det så mange som spiller musikk, men i klasserommene burde de ha hørt det, mener gutten selv.

Låta ble også spilt på utestedet Beats hele åtte ganger på lørdag. Gutten låta handler var ikke selv tilstede og liker dårlig at et utested gjenga sangen. Dagbladet.no har blitt kontaktet av flere gjester som reagerte på det grove, sjikanerende innholdet teksten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer