Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elev i rullestol dyttet ned trapp - fikk hjernerystelse

- Svært alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ser svært alvorlig på en sak der en elev ved en videregående skole i Fredrikstad skal ha blitt dyttet utfor en trapp. Gutten fikk hjernerystelse, men har det etter forholdene bra.

Politiet i Østfold sier til NRK at de ikke vet nøyaktig hva som skjedde på Frederik II videregående skole i Fredrikstad mandag.

- Vi har avhørt både fornærmede og de to personene som ble pågrepet i går. Guttene plasserer seg selv i hendelsen, men det er fremdeles litt uklart hva som faktisk har skjedd på stedet, forteller kriminalsjef Rune Albertsen.

- Hvis det viser seg at disse guttene faktisk har dyttet rullestolbrukeren utfor trappen, så er dette en svært alvorlig hendelse, forteller han. Saken er anmeldt som legemsbeskadigelse.

De to som ble pågrepet, var elever ved Glemmen videregående skole, som ligger en drøy kilometer unna.

- Vi har en åpen skole, så vi har ikke noe kontrollsystem med tanke på hvem som er innom skolen vår. Men vi ønsker ikke at våre elever i skoletiden skal besøke andre skoler, eller at elever fra andre skoler skal komme hit. Elevene skal være ved sine respektive skoler, sier rektor Carsten Dyndale ved Frederik II etter hendelsen.

(NTB)