Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elev pågrepet etter trussel om mulig skoleskyting

En mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel på sosiale medier om en mulig skoleskyting.

VÆPNET POLITIAKSJON: - Det dreier seg om en elev som har ytret seg på nettet, sier innsatsleder Ole Juelsen til Smaalenenes Avis. Video: Freddie Larsen Vis mer

Væpnet politi og ambulanse er på plass ved Askim ungdomsskole i Østfold. Det melder Smaalenenes Avis.

Politiet i Øst opplyser om at en mindreårig gutt ved Askim ungdomsskole er pågrepet i forbindelse med trussel om en mulig skoleskyting.

- Trusselen ble framsatt på sosiale medier. Det var aldri fare for liv eller helse og pågripelsen gikk rolig for seg, skriver politiet.

- Det dreier seg om en elev som har ytret seg på nettet, sier innsatsleder Ole Juelsen til Smaalenenes Avis.

Han opplyser at politiet har kontroll på eleven, men at det samtidig pågår en tilsvarende aksjon på et annet sted. Eleven er hentet av politiet, ifølge avisa.

Juelsen vil ikke opplyse hva slags nettytring det er snakk om.

- Alt er rolig her. Vi har kontroll på situasjonen, sier han.

Også to ambulanser er på stedet som beredskap ved aksjonen.

Barnevernet er rutinemessig koblet inn, skriver politiet på Twitter. På grunn av guttens unge alder og videre etterforskning, ønsker ikke politiet å gi noen ytterligere detaljer om pågripelsen før over helga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling