Elevene avhøres i helga

Politiet i Moss ser meget alvorlig på det som har skjedd ved Grindvold ungdomsskole. Hele helga foregår det avhør av de involverte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Moss (Dagbladet): - Vi er meget bekymret over det som har skjedd og prioriterer denne saken høyt, sier politiførstebetjent Leif Odd Feragen ved Moss politistasjon. Han avhørte i går jenta som gikk til angrep på 13-åringen.

Forsto ikke

- Hun forklarer at hun ikke skjønte hvilke konsekvenser handlingen hennes ville få. Hun kom til et punkt der hun følte at hun ikke kunne snu, uten å tape ansikt, sier politiførstebetjenten.

Han skal i løpet av dagen og morgendagen gjennomføre avhør av de seks ungdommene som skal ha hatt en aktiv rolle i forbindelse med angrepet på jenta.

Unngår påtale

- Meningen er at alle de 20 som var inne i leiligheten skal innkalles til samtale. Dette er en alvorlig handling, som de må skjønne får konsekvenser, sier Feragen.

Han understreker at de fleste er i 13- 15-årsalderen og under den kriminelle lavalder. De unngår dermed påtale.

En sjanse

- Moren til 13-åringen har sagt at datteren skal være villig til å møte den andre jenta i Konfliktrådet. Jeg har sagt til jenta som sto bak det hele at hun bare får én sjanse. Neste gang blir det snakk om langt alvorligere reaksjon, sier Feragen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer