Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elever anmeldt for å banke lærere

To lærere utsatt for slag og spark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En lærer skal ha blitt slått og sparket da han snakket til elever som var i ferd med å tenne en røyk på skolens område, og en annen sparket da han ba en elev gå til time.

De to voldsepisodene på Ugla skole på Byåsen i Trondheim er nå politianmeldt, skriver adressa.no

Torsdag i forrige uke skal en lærer ha blitt slått i hodet av en elev og sparket i overkroppen av en annen. Det skjedde da han snakket til de to som var i ferd med å tenne hver sin røyk på et område på ungdomsskolen hvor det er røykeforbud.

Mandag denne uken skal ytterligere en skoleansatt ha blitt sparket da han ba en elev gå inn til time. Denne episoden fant sted inne i skolebygningen.

Lederen for politiets forebyggende team ved Sentrum politistasjon Jan Erik Haugdal sier til adressa.no at det er vitner til begge episodene. Han berømmer skolen for å ta sakene på alvor ved å anmelde dem.

Rektor Trine Lenschow ønsker ikke å kommentere voldsepisodene, men sier på generelt grunnlag at skolen ser veldig alvorlig på bruk av vold.

- Det er noe vi reagerer veldig på, og vi anmelder det når det skjer, sier rektoren.

(NTB)

ELEVER ANMELDT: Tre elever anmeldt etter to episoder med vold mot lærere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media