Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elever knivstukket på skolen

To gymnaselever i Sundsvall er kritisk skadd etter at de ble knivstukket i klasserommet i formiddag. Det skal dreie seg om et sjalusidrama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gymnasklassen hadde formingstime, nærmere bestemt skulptur da en mann raste inn i klasserommet og begynte å hogge vilt rundt seg. En 19 år gammel gutt og 18 år gammel jente ble alvorlig skadd. Tilstanden er kritisk, for de to ungdommene, og de ligger nå på akuttavdelingen på Sundsvall sykehus. Ingen andre ble skadd i hendelsen.

Gjerningsmannen skal være i 20-årene, og meldte seg selv etter et par timer.

- Han kom uoppfordret tilbake til skolen. Kort tid etter ble han pågrepet, sier vakthavende Morgan Norma ved Sundsvallpolitiet tilAftonbladet.

Han sitter nå i avhør.

- Det handler trolig om et sjalusidrama, sier en av elevene til Expressen.

Da politiet kom til stedet fant de de skadde elevene på baksiden av skolen. Politiet har funnet en mora-kniv som nå undersøkes.

Det var rundt ti elever i klasserommet da mannen gikk løs på de to elevene. De to elevene går i kunst- og estetklassen ved Västermalmsskolan i Sundsvall. Et kriseteam tar seg av elevene i klassen.

Hele Norges coronakart