Elever ved Little Steven's Blues School på Notodden kastet ut

På grunn av hasjbruk.

SKOLENS BESKYTTER: Norgesvennen Little Steven har de siste fem åra vært beskytter for bluesseminaret som bærer hans navn. Foto: Lars E. Bones / Dagbladet
SKOLENS BESKYTTER: Norgesvennen Little Steven har de siste fem åra vært beskytter for bluesseminaret som bærer hans navn. Foto: Lars E. Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sju tenåringer, alle elever ved Little Steven's Blues School, som foregikk under Notodden Blues Festival, ble kastet ut etter hasjbruk. Det melder lokalavisa Telen, gjengitt av NRK Telemark.

- Vi har nulltoleranse, og det visste de. Da de likevel valgte å se bort fra det, ble konsekvensen at de måtte ut, sier bluesfestivalen og -skolens leder Jostein Forsberg til Dagbladet.

Han legger til:

- Dette er veldig overraskende, det er første gang på 31 år at noe sånt skjer. Vi håper det er en éngangsepisode.

Foredrag

Little Steven's Blues School er et årvisst innslag ved bluesfestivalen. Som navnet antyder, arrangeres seminaret i samarbeid med artist, skuespiller og E Street Band-medlem Little Steven, eller Steven Van Zandt.

Van Zandt har knyttet stadig tettere bånd til festivalen, og har vært fast innslag de fem siste åra. Også i år sto han på festivalplakaten, i tillegg til å holde foredrag for elevene på bluesskolen.

Bluesseminaret har eksistert siden 1989, før Little Steven kom inn i bildet. Blant tidligere elever er artistene Amund Maarud, Odd Nordstoga og Ihsahn fra metalbandet Emperor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer