SKADD:  En 39 år gammel kvinne ligger skadet på bakken etter at hun ble angrepet av elgen under et motbakkeløp i Varingskollen i Nittedal mandag kveld.
Foto: Knut Haavard Solberg / VARINGEN / Scanpix
SKADD: En 39 år gammel kvinne ligger skadet på bakken etter at hun ble angrepet av elgen under et motbakkeløp i Varingskollen i Nittedal mandag kveld. Foto: Knut Haavard Solberg / VARINGEN / ScanpixVis mer

Elg angrep kvinne i motbakkeløp

Ble fraktet til sykehus i helikopter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 39 år gammel kvinne ble fraktet til sykehus i helikopter etter å ha blitt angrepet av en elg under et motbakkeløp i Hakadal i Nittedal kommune mandag kveld.

- En elg gikk til angrep på en dame som var deltaker i et motbakkeløp i Varingskollen skianlegg. Hun har blitt fraktet til sykehuset i Akershus, og har trolig pådratt seg lårbeinsbrudd, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til NTB.

Den angrepne er en 39 år gammel kvinne fra Nittedal. Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokken 19 mandag kveld, og ifølge dem var det en del folk til stedet da angrepet skjedde. Hvorfor elgen gikk til angrep, er uvisst.

- Jeg vet ikke hvorfor den angrep, men Viltnemnda leter etter elgen nå, sier operasjonslederen.

(NTB)

FORSØKTE Å SKREMME: En 39 år gammel kvinne ligger skadet på bakken etter at hun ble angrepet av elgen som står i bakgrunnen, under et motbakkeløp i Varingskollen i Nittedal mandag kveld.
Foto: Knut Haavard Solberg / VARINGEN / Scanpix
FORSØKTE Å SKREMME: En 39 år gammel kvinne ligger skadet på bakken etter at hun ble angrepet av elgen som står i bakgrunnen, under et motbakkeløp i Varingskollen i Nittedal mandag kveld. Foto: Knut Haavard Solberg / VARINGEN / Scanpix Vis mer