Elg inntok aldershjem - raserte rommet til 86-åring

Hun ante fred og ingen fare, den 86 år gamle kvinnen da elgen plutselig raste inn på rommet hennes.

ELG PÅ BESØK:  Elgen kom brasende inn på rommet til den 86 år gamle kvinnen på Ål bu- og behandlingssenter. - Hun kom fra dramaet uten skader, sier avdelingsleder Tone Fossgård Berg ved senteret. Foto: Tone Fossgård Berg
ELG PÅ BESØK: Elgen kom brasende inn på rommet til den 86 år gamle kvinnen på Ål bu- og behandlingssenter. - Hun kom fra dramaet uten skader, sier avdelingsleder Tone Fossgård Berg ved senteret. Foto: Tone Fossgård Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Klokka hadde akkurat blitt ni, og den 86 år gamle kvinnen som bor på Ål bu- og behandlingssenter var på vei til å forlate rommet, da en fullvoksen elg braste inn på rommet hennes.

- Det var virkelig dramatisk, forteller avdelingsleder Tone Fossgård Berg ved bu- og behandlingssenteret.

- Noen av beboerne hadde akkurat stått opp og noen hadde allerede startet på frokosten. Plutselig hørte vi et fryktelig leven. Bråk og skrik, før vi forstod at det var en elg som har hoppet gjennom et vindu på et av pasientrommene. Heldigvis var det ingen på dette rommet da elgen kom. Beboeren hadde heldigvis allerede gått til frokost, sier Tone Fossgård Berg til Dagbladet. 

Braste inn

Døra på pasientrommet var åpen, og elgen fortsatt ut av døra, og braste rett inn på rommet på andre siden av gangen.

- Ei kvinne (86) var på dette rommet. Det er noe uklart om hun var på vei ut av rommet, eller om hun satt i en stol da elgen braste inne på rommet hennes, sier avdelingsleder Tone Fossgård Berg til Dagbladet.

En av de ansatte kom raskt til og fikk hjulpet kvinnen ut i sikkerhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer