Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Elgjeger funnet død - tror han er drept av bil eller elg

Mann i 60-årene lå i veikanten på Skarnes. Politiet i Hedmark etterlyser vitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 60-årene ble funnet død i veikanten ved Skarnes i morges, og politiet i Hedmark etterlyser nå vitner etter det som kan ha vært en påkjørsel der ulykkesbilen har stukket fra åstedet.

- Mannen ble funnet av jaktkamerater klokka 08.10. De skulle på elgjakt, og mannen kom ikke til avtalt møteplass klokka 08. Men de hørte en hund som klynket i nærheten, og slik ble mannen funnet, sier politistasjonssjef Bjørn Berntsen i Kongsvinger til Dagbladet.

Bil eller elg Politiets hovedteori er at det dreier seg om en trafikkulykke.

- Jaktkameratene har også lansert en teori om at mannen og hunden kan ha blitt angrepet av elg. Både mannen og hunden hadde skader. Foreløpig utelukker vi ikke noe i denne saken, sier politistasjonssjefen.

Mannen ble funnet et par kilometer sør for Skarnes på fylkesveien som svinger av E16 med skilt mot Ullern skole.

- Han lå i veikanten 500 - 600 meter fra hovedveien. Han ble konstatert død av helsepersonell som kom til stedet. Mannen bor i nærområdet, og gikk hjemmefra i god tid klokka 07 for å lufte hunden før han skulle møte jaktkameratene, sier Berntsen.

Dagbladet kommer med mer.