Eli (14): - Jeg er redd

Eli Aanensen er redd. En drapsmann har tatt fra henne et sommerparadis. - Jeg vil ikke føle meg trygg før gjerningsmannen er tatt, sier Eli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien Aanensen er en av mange familier som bruker det naturskjønne Baneheia flittig. Dobbeltdrapet i helga har forandret det stille boligområdet brutalt. Frykten har satt seg, og den er reell. Eli kjente godt til de to småjentene Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen. Jentene var ofte i gata, og snakket gjerne med Eli. 14-åringen synes det er ufattelig at de to glade jentene har blitt brutalt drept få hundre meter fra huset hun bor i. - Først tenkte jeg at de hadde gått seg vill. Men etter to døgn var jeg sikker på at de var døde, sier hun stille. Venninnen Siri Bjåland Sandell synes det er skummelt. De to jentene har ofte møtt blottere i området, men har aldri følt seg truet. - Jeg tror de kanskje har blitt lurt med, sier Eli, som ikke vil føle seg trygg før gjerningsmannen eller -mennene, er tatt. # FRYKT: Eli Aanensen og venninnen Siri Bjåland Sandell våger ikke gå inn i området så lenge gjerningsmannen går fri. # Foto: SCANPIXli (14): - Jeg er redd # Eli Aanensen er redd. En drapsmann har tatt fra henne et sommerparadis. - Jeg vil ikke føle meg trygg før gjerningsmannen er tatt, sier Eli. # Familien Aanensen er en av mange familier som bruker det naturskjønne Baneheia flittig. Dobbeltdrapet i helga har forandret det stille boligområdet brutalt. Frykten har satt seg, og den er reell. Eli kjente godt til de to småjentene Lena Sløgedal Paulsen og Stine Sofie Sørstrønen. Jentene var ofte i gata, og snakket gjerne med Eli.

14-åringen synes det er ufattelig at de to glade jentene har blitt brutalt drept få hundre meter fra huset hun bor i.

- Først tenkte jeg at de hadde gått seg vill. Men etter to døgn var jeg sikker på at de var døde, sier hun stille.

Venninnen Siri Bjåland Sandell synes det er skummelt. De to jentene har ofte møtt blottere i området, men har aldri følt seg truet.

- Jeg tror de kanskje har blitt lurt med, sier Eli, som ikke vil føle seg trygg før gjerningsmannen eller -mennene, er tatt.