Eli er forundret over at Frp ikke bruker Carl i valgkampen

Eli Hagen får daglig henvendelser om hvorfor ikke ektemannen er med i valgkampen som stemmesanker for Frp.

ETTERLYSER CARL: Eli Hagen får mange telefoner fra velgere som etterlyser ektemannen. Foto: Jacques Hvistendahl
ETTERLYSER CARL: Eli Hagen får mange telefoner fra velgere som etterlyser ektemannen. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): — Jeg må jo si jeg er litt forundret over at ikke partiet bruker Carl. Mange spør seg om det. Jeg får også stadig spørsmål fra folk, sier Eli Hagen til Dagbladet.

Hodet i behold— De som etterlyser ham lurer fælt på hvor han er blitt av. Folk ringer og spør om Carl er sjuk eller dau. Sånn litt på fleip, selvsagt. Men jeg skjønner at spørsmålene kommer. Det er jo sant at partiet ikke bruker Carl. Men han har fortsatt talegavene og hodet i behold, sier Eli.

Etter at de siste meningsmålingene viser dårligere tall for Fremskrittspartiet har Dagbladet fått mange henvendelser fra lesere som stusser på at den påtenkte eldreministeren i regjeringen Jensen er så usynlig i valgkampen.

Kjørte egen bilCarl I. Hagen fortalte i Dagbladet i går at han savner det politiske rampelyset. Han har ikke deltatt i noen av de mediesendte politiske debattene, for første gang på flere tiår.

—Jeg synes det er fælt å være tilskuer og kjenner at det kribler i blodet. Jeg sitter og roper i stua under TV-debattene: «Svar sånn og sånn!». Det koker og bobler i meg når Jens Stoltenberg holder på og innbiller velgerne at vi lever i et fattig land. Jeg brenner inne med mange gode replikker, sa Frp's partibygger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.