Eli tok trappa - med bil

Etter å ha gitt Carl Ivar et avskjedskyss på Slottsplassen tok Eli Hagen snarveien ned slottstrappa i familiens VW Passat. Hun landet i et gnistregn og tok raskeste veien hjem til Bestum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Slottet vurderer tiltak ved trappa

Et samlet pressekorps satte måpende kursen for trappa, først og fremst for å sjekke om noen hadde kommet til skade.

Like før opptrinnet hadde flere stortingsrepresentanter kommet opp trappa i finstasen på vei til middag hos kongen. Til alt hell var trappa tom da Eli satte utfor med bilen. Det eneste som røpet hva som hadde skjedd, var sporene etter dekkene i trappetrinnene, og en del av grillen som ble liggende igjen på grusen.

Ifølge veitrafikkloven er det bare snakk om en mulig liten trafikkforseelse; det var mørkt på plassen, og man ser ikke trappa før man er tett innpå den.

Rett hjem

Eli Hagen stoppet ikke bilen, men satte kursen hjem til Bestum.

Like etter var et presseoppbud på plass. Dagbladet plukket opp delen av bilens grill og kjørte hjem til Eli for å levere den. Ingen åpnet døra hjemme hos Hagen da vi ringte på.

Litt seinere dukket politiet opp. De ringte på døra uten å få svar.

Vi er her bare for å sjekke hva som har skjedd. Vi har sett innslaget på TV2-nyhetene. Dette handler bare om en mulig forseelse ifølge veitrafikkloven, sier operativ leder Geir Kristiansen, som understreker at politiet ikke mistenker Eli Hagen for noe som helst ut over forseelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer