Sverige:

Elin (18) skal ha blitt drept med hammer

En 27 år gammel mann tilstår drapet, men nekter straffskyld.

DREPT: 31.april ble 18 år gamle Elin Klinteberg funnet drept i Höör i Sverige. Nå står en 27 år gammel mann tiltalt for drapet. Video: Expressen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag 31. mars i år ble 18 år gamle Elin Klinteberg funnet død i Höör i Sverige. Kun dager etterpå ble en nå 27 år gammel mann arrestert og mistenkt for drap.

Mannen, som var Klintebergs venn, innrømmet å ha forvoldt 18-åringens død, men nektet straffskyld.

- Den pågrepne mannen har i politiavhør innrømmet at han har tatt kvinnens liv. Han mener at hans intensjon ikke var å drepe henne og nekter derfor for handlingen, sa kammeradvokat Kristoffer Nordström i en pressemelding den gang.

DØD: 18 år gamle Elin Klinteberg funnet død i Höör i Sverige i april. Foto: Privat
DØD: 18 år gamle Elin Klinteberg funnet død i Höör i Sverige i april. Foto: Privat Vis mer

Skal ha gravd ned kroppen

Ifølge tiltalen, som nå er klar, kommer det fram flere detaljer om drapet. 27-åringen er tiltalt for å slått i hjel Klinteberg med en hammer inne i en husbil. Deretter skal han ha gravd ned kroppen. Det skriver Expressen.

Datoen for drapet er ikke fastsatt i tiltalen, men i tiltalen står det at drapet skal ha skjedd en gang mellom 29. og 31. mars.

Den mistenkte mannen har forklart i avhør at han kvittet seg med hammeren og 18-åringens eiendeler ved å kaste dem i en dam.

Det ble også funnet blodspor fra Klinteberg på den nå tiltalte mannens briller og hender da han ble pågrepet.

Deltok i søket

Klinteberg ble først meldt savnet, etter at hun ikke kom hjem fra et besøk hos mannen.

Mens leteaksjonen pågikk, var 27-åringen blant dem som delte etterlysningen på Facebook.

Ifølge Expressens opplysninger skal mannen også ha deltatt i søket, men måtte avbryte det, da han var for trøtt til å delta.

Dagen etter ble han pågrepet for drapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer