Elisa (28) fikk bilen full av bæsj

Citroën-stasjonsvogna må trolig vrakes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da Elisa Viitamaa (28) fra Kjøllefjord skulle sette seg inn i sin Citroën stasjonsvogn i går morges, fikk hun seg sitt livs sjokk:

- Bilen var helt full av flytende avføring innvendig. Noen har trolig tømt ei hel tilitersbøtte både i bak- og forsetet og over dashboardet. Det så ikke ut, sier lensmannsbetjent Ionut Hategan ved Lebesby lensmannskontor til Dagbladet.no.Lokalavisa Finnmarken melder om saken i dagens nettutgave.

Ugjerningen har skjedd en gang etter titida mandag kveld. Den sølvgrå 95-modell Citroënen, som sto parkert ulåst utenfor garasjen i bydelen Hamran, må nå trolig vrakes.

- Bilen kan ikke brukes. Alt innvendig er ødelagt og må skiftes ut, og det er trolig ikke verdt kostnadene, sier Hategan, som opplyser at Viitemaa har anmeldt episoden, og at politiet etterforsker saken.

- Har dere noen spor å gå etter?

- Vi sjekker ut noen småtips, men bileieren kan ikke skjønne hvem som har gjort dette, og hvorfor. Hun sier hun ikke har noe usagt med noen, sier lensmannsbetjenten.

- Men hvorfor sto bilen ulåst?

- Vi har uhyre lite bilinnbrudd og -tyverier i Kjøllefjord, og folk er derfor dessverre ikke så veldig flinke til å låse bilene sine, sier Hategan til Dagbladet.no.

Alle foto: LEBESBY LENSMANNSKONTOR
Alle foto: LEBESBY LENSMANNSKONTOR Vis mer

Lebesby lensmannskontor tar gjerne imot tips i saken på telefonnumrene 78 49 90 00/04 og 926 45 604.

Elisa (28) fikk bilen full av bæsj
MÅ TROLIG VRAKES: Inventaret i Citroën-stasjonsvogna er så ødelagt at reparasjon trolig ikke lønner seg.