Arbeidsavklaringspenger:

Elisabeth jobbet i Nav. Nå kjemper hun mot innstrammingen

Aksjonist Elisabeth Thoresen har sendt bekymringsmeldinger på vegne av fortvilte Nav-brukere. Hun mener folk i Norge må våkne.

AKSJONIST: Elisabeth Thoresen har både vært Nav-ansatt og mottaker av arbeidsavklaringspenger. Nå kjemper hun kampen for syke mennesker som er rammet av innstrammingen av Nav-regelverket. Foto: Lars Eivind Bones
AKSJONIST: Elisabeth Thoresen har både vært Nav-ansatt og mottaker av arbeidsavklaringspenger. Nå kjemper hun kampen for syke mennesker som er rammet av innstrammingen av Nav-regelverket. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Denne saken ligger i hjertet mitt. Det som skjer er forferdelig. Det ligger i bakhodet hele tida, sier Elisabeth Thoresen.

26. mars deltok Thoresen i Debatten på NRK i møte med arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). I begynnelsen av april deltok Thoresen i høring om arbeidsavklaringspenger i arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget. Hennes mål er å få reversert innstrammingen i Nav-regelverket, som ble iverksatt 1. januar 2018.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer