- Elisabeth skal ha falt for sin egen livvakt

Elisabeth Fritzl (44) har funnet kjærligheten. Seksbarnmoren skal ha blitt samboer med sin egen livvakt.

RESTEN AV LIVET PÅ PSYKIATRISK: I mars i år ble Josef Fritzl dømt til et livsvarig opphold i et psykiatrisk fengsel. Han ble dømt for blant annet drap, vold, slaveri og mer enn 3000 voldtekter. Foto: SCANPIX
RESTEN AV LIVET PÅ PSYKIATRISK: I mars i år ble Josef Fritzl dømt til et livsvarig opphold i et psykiatrisk fengsel. Han ble dømt for blant annet drap, vold, slaveri og mer enn 3000 voldtekter. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERLIN (Dagbladet.no): Etter at avisa Österreich fredag avslørte hvor i Østerrike Elisabeth Fritzl har kjøpt et nytt hjem til seg selv og barna, er den samme avisa nå på gata med nyheten om at det har dukket opp en mann i livet hennes.

Romansen skal ha startet ganske kort tid etter at Josef Fritzl den 26. april i fjor ble avslørt og varetektsfengslet. Nå er han dømt til livsvarig fengsel.

Ofrene hans ble de første månedene tatt hånd på den psykiatriske klinikken i Mauer utenfor Amstetten. Da østerrikske og utenlandske paparazzi begynte å snike rundt institusjonens murer for å sikre seg hemmelige opptak av ofrenes første møte med sola og den friske lufta.

Falt for livvaktTil tross for at det under familiens opphold på den psykiatriske klinikken slapp ut mange private og intime detaljer fra privatlivet hennes, greide Elisabeth Fritzl å holde den viktigste hemmeligheten for seg selv — og det helt til nå.

Hun skal ha forelsket seg hodestups i den ene av livvaktene fra «A.S.T. Security». Vedkommende identifiseres som Thomas W. Mannen skal være «flere år» yngre enn henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer