Ellen-Beate er i vinden

TROMSØ (Dagbladet): Ellen-Beate Wollen (31) er hovedingrediensen i TV2s sommermeny. Hun skal lede reklame-kanalens fredagsunderholdning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går presenterte hun og sommerens TV2-fjes sin meny i perfekt TV-vær - i forblåste og regntunge Tromsø.

- «Studio Karl Johan» skal være friskt, trendy, provoserende og aktuelt, sier Wollen til Dagbladet. Hun tar permisjon fra reporterjobben i Kvinner & Klær for å lede kanalens satsing på fredagskveldene. Ti ganger skal hun i ilden mellom nyhetssendingene - direkte fra landets hovedgate. Premiere: 20. juni.

Kjendisfritt

- For meg er det ikke noe «must» å få fjeset på fjernsyn. Journalistikken tar jeg med meg inn i et nytt medium, sjøl om dette er et underholdningsprogram, lover jenta fra Stranda på Sunnmøre.

Også kanalens nyhetstraver i Ishavsbyen- Egil Pettersen- skal omsider få debutere i programlederrollen. Med hurtigruteskipet «Polarlys» som base vil han og assistent Kjell Robertsen gi seerne et lunt møte med mennesker langs norskekysten.

- Veldig artig å gjøre noe sånt etter å ha jobbet med nyheter i årevis. Og dette blir garantert et kjendisfritt program, sier Pettersen. Det første av sju «Pettersen tar hurtigruta» sendes sankthansaften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer