Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ellen-Beate er i vinden

TROMSØ (Dagbladet): Ellen-Beate Wollen (31) er hovedingrediensen i TV2s sommermeny. Hun skal lede reklame-kanalens fredagsunderholdning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går presenterte hun og sommerens TV2-fjes sin meny i perfekt TV-vær - i forblåste og regntunge Tromsø.

- «Studio Karl Johan» skal være friskt, trendy, provoserende og aktuelt, sier Wollen til Dagbladet. Hun tar permisjon fra reporterjobben i Kvinner & Klær for å lede kanalens satsing på fredagskveldene. Ti ganger skal hun i ilden mellom nyhetssendingene - direkte fra landets hovedgate. Premiere: 20. juni.

Kjendisfritt

- For meg er det ikke noe «must» å få fjeset på fjernsyn. Journalistikken tar jeg med meg inn i et nytt medium, sjøl om dette er et underholdningsprogram, lover jenta fra Stranda på Sunnmøre.

Også kanalens nyhetstraver i Ishavsbyen- Egil Pettersen- skal omsider få debutere i programlederrollen. Med hurtigruteskipet «Polarlys» som base vil han og assistent Kjell Robertsen gi seerne et lunt møte med mennesker langs norskekysten.

- Veldig artig å gjøre noe sånt etter å ha jobbet med nyheter i årevis. Og dette blir garantert et kjendisfritt program, sier Pettersen. Det første av sju «Pettersen tar hurtigruta» sendes sankthansaften.

Revymannen Tom Sterri skal lede ti «Hjertelig til stede» på onsdager. Han møter en rekke kjentfolk.

Sommersol

En Drøbak-strand og en gammel campingvogn er rammen rundt Øyvind Munds «Det er sommer, det er sol og det er torsdag». Kjente fjes som Torbjørn Berntsen, Viggo Sandvik og SV-leder Kristin Halvorsen skal berette om oppvekst og ferieminner.

- Deilig å slippe å gå på jobb klokka tre om natta, sier «God Morgen, Norge»-verten.

Her er litt av menyen forøvrig: TV2 beholder seriestarten klokka 21.45, ved siden av fem ukentlige spillefilmer på kveldstid. Det blir gjensyn med «X-files», og komikk med Seinfeld og «Javel, Statsråd». Og: En rekke repriser slipper seerne ikke unna i sommer.

FRISKT: Ellen-Beate Wollen lover musikk og sommerstemning - direkte fra Karl Johan.