Ellen Ugland begraves på fredag

Avdøde Ellen Ugland utlevert til familien idag.

UGLAND-GÅRDEN: Ifølge Agderposten gjorde Kripos igår søndag undersøkelser på hjemstedet til Ellen Ugland i Grimstad. Foto: Torbjørn Berg
UGLAND-GÅRDEN: Ifølge Agderposten gjorde Kripos igår søndag undersøkelser på hjemstedet til Ellen Ugland i Grimstad. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kommunikasjonsrådgiver Ivar Hippe sier på vegne av Ellen Uglands niese, Ellen K. Dahl-Pedersen, at de har fått bekreftet fra politiet at Ellen Ugland kan begraves i Fjære kirke fredag klokka 13.30.

Ellen K. Dahl-Pedersen vil ikke møte pressen for etter at begravelsen er gjennomført. Kroppen er idag utlevert til familien , forteller politiinspektør Stine Karlsen ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Etterforsker bredt Det er fortsatt uklart hva som ligger bak dødsfallet. Ellen Ugland ble mandag for ei uke siden funnet i en leilighet på Lysaker. Etter at den midlertidige obduksjonsrapporten er klar, etterforskes dødsfallet som mistenkelig.

Ellen Ugland (57) var enke etter skipsreder og milliardær Johan Jørgen Ugland, som døde i mars i år, 88 år gammel.

Agderposten skriver i dag at Kripos-etterforskere igår søndag var på Ugland Gård i Grimstad, hvor de undersøkte hjemmet til avdøde.

- Vi etterforsker fortsatt bredt og frem til nå har det ikke kommet noe ut av den informasjonen vi har hentet inn. Fortsatt får vi teknisk og taktisk bistand fra Kripos. Vi foretar de undersøkelser som er nødvendige, sier Karlsen til Dagbladet. Hun vil ikke gå nærmere inn på konkrete etterforskningsskritt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer