- Ellen Ugland har vært min aller nærmeste

Niesen Ellen Kristin Dahl-Pedersen (45) håper at politiet vil finne årsaken til Ellen Uglands død.

FUNNET DØD: I Ugland-selskapenes adminstrasjonsbygg i Vikkilen i Grimstad hadde ansatte i går tent lys for å hedre avdøde Ellen Ugland. Foto: Kjartan Bjelland/Fædrelandsvennen
FUNNET DØD: I Ugland-selskapenes adminstrasjonsbygg i Vikkilen i Grimstad hadde ansatte i går tent lys for å hedre avdøde Ellen Ugland. Foto: Kjartan Bjelland/Fædrelandsvennen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LYSAKER (Dagbladet): - Ellen Ugland har vært min aller nærmeste hele livet. Den siste tida har blitt veldig spesiell for meg, sier Ellen Kristin Dahl-Pedersen til Dagbladet.

Politiet etterforsker milliardærenke Ellen Uglands dødsfall som mistenkelig, og har koblet Kripos inn i etterforskningen. Det opplyser Asker og Bærum politidistrikt selv på politiets nettsider.

Den 57-årige kvinnen, som var god for nærmere 1,4 milliarder kroner, døde brått mandag, i en leilighet på Lysaker Brygge utenfor Oslo.

- Funnet i gangen Ifølge Dagens Næringsliv skal Ellen Ugland ha blitt funnet død i gangen i en leilighet på Lysaker. Hun skal ha vært kledd for å gå på tur, og ble funnet av sin niese Ellen K. Dahl Pedersen. De to skal ha hatt et nært forhold, skriver avisa.

Dagbladet er kjent med at Ellen Kristin Dahl-Pedersen har bodd mye sammen med Ellen Ugland og Johan Jørgen Ugland. De har også reist på flere ferieturer sammen.

De siste dagene er det blitt spekulert i at niesen kan være den eneste arvingen til Ellen Uglands formue. Dahl-Pedersen er for tida i Grimstad for å klargjøre til tantens begravelse i neste uke. Begravelsen skal foregå i Fjære kirke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer