Elleville aprilsnarrer

Deltakerne i Big Brother ble lurt to ganger, og seerne én. Se de beste aprilspøkene fra Norge og Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble en tøff dag for deltakerne i Big Brother-huset i går. Klokka 13.10 fikk de et brev der det sto at alle skulle legge seg på ryggen i bakgården, fordi de skulle fotograferes fra et helikopter. De trodde først at det var en aprilspøk, og bestemte seg for ikke å legge seg ned før de hørte helikopteret. Et helikopter fra Radio 1 kom mot Fornebu, og alle deltakerne la seg ned. Så ble det ropt «aprilsnarr» over høytalerne i huset.

Seinere på ettermiddagen ba Lars Joakim alle deltakerne samle seg i stua. Der fortalte han at han egentlig var en skuespiller, som var leid inn for å spionere. Hva produksjonsselskapet skulle med en spion i et hus der det til og med er video-overvåking på toalettet, var det få som stusset over. Roy var tydeligvis med på notene, og sa han visste at det var en muldvarp i huset, men at han hadde fått munnkurv.

At Lars Joakim pakket sakene og gikk ut døra, var den siste sekvensen TVNorge viste på Big Brother i går. Dermed trodde også flere tusen nordmenn at det var takk og farvel til spøkefuglen.

Aftenposten satset på kongelig nytt, og kunne fortelle at kronprinsbryllupet må utsettes fordi restaureringen av Oslo domkirke ikke vil bli ferdig til kronprinsbryllupet 25. august. Riksantikvar Nils Marstein stilte troverdig opp og fortalte at han har bedt om utsettelse. Leserne ble naturligvis invitert til å si sin mening om hvor bryllupet bør stå, der Slottsparken, Nidarosdomen og Kristiansand Domkirke var de foreslåtte alternativene.

Også Gudbrandsdølen Dagningens nettavis brakte bryllupsnytt: Slottet vil gi ti plasser til «landets befolkning» under bryllupet, som takk for at folket har taklet forlovelsen mellom kronprinsen og alenemoren så pent. Alt man må gjøre for å delta i trekningen om de eksklusive plassene er å komme med forslag til Haakons valgspråk når han overtar tronen.

Fotballgalskap kan man kanskje kalle oppslaget på Adresseavisens nettside om at landslagssjef Nils Johan Semb og Rosenborg-trener Nils Arne Eggen bytter jobb med umiddelbar virkning. I artikkelen om det «oppsiktsvekkende trenerbyttet» heter det at det i lengre tid har vært forhandlinger «i dypeste hemmelighet» mellom RBK og Fotballforbundet om trenerbyttet.

Østlandsposten lokket med gratistur med Color Line fra Larvik til Strømstad, et år før ruta etter planen skal starte. Også taxfree-butikken vil være åpen for gratispassasjerene, hevdet avisa og ba folk møte til avgang søndag klokka 17.

Skal vi tro nettsiden til Romsdals Budstikke - men vi gjør vel klokt i å la være? - er Michael Jackson årets store trekkplaster på jazzfestivalen i Molde. Finnmark Dagblad kunne på sine nettsider fortelle at Bob Dylan ikke er tilfreds med sine tre allerede planlagte konserter i Norge, og på toppen av det hele vil spille på Nordkapp for å oppleve midnattssolen.

P4 satset på gastronomiske nytelser til folket, og ville dele ut 500 tonn laks gratis. Laksen ble syk av stress da de ble flyttet fra den fryktede algeinvasjonen og må derfor slaktes, heter det på P4.no.

Sydsvenska Dagbladet ga leserne sin to aprilspøker. På ledersiden skriver avisas politiske sjefredaktør at de har fått tak i statsministerens dagbok. Avisa skriver at Göran Persson hater grønnsaker, smugspiser hamburgere, vil være med i Big Brother for å bredere pressedekning, og også vil melde seg på «Vil du bli millionær», skriver Expressen.

I nyhetsseksjonen har Sydsvenska Dagbladet en spøk til, der leserne tilbys gratis bredbåndssurfing ved å koble seg til strømnettet.

Expressen spøkte også med Internett, og skrev at alle svensker som holdt seg til modembruk, ville snart kunne surfe like raskt som med bredbånd. Årsaken til at modem hadde gått så tregt tidligere, var at all oppringt nett-trafikk gikk gjennom Forsvarets server, slik at det ble enkelt å overvåke E-post.

Dagens Nyheter skriver i reisebilaget sitt at det er funnet en europeisk paradisøy som har vært ukjent fra til nå. Den har fantastiske, tomme sandstrender, svært billige luksushoteller og superbillig champagne. Aprilspøken presenteres under rubrikken «Øya som er for fra til å være sann».

APRILSNARR: Lars Joakim lurte deltakerne i Big Brother, og ganske mange tusen seere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer