Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ellne truer med å slutte

TV-stjernen Ellen DeGeneres er forbannet på den amerikanske TV-kanalen ABC. Før onsdagens episode av komedien «Ellen» ble seerne advart mot mulige støtende scener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå truer DeGeneres med å kutte ut den populære serien.

Den omstridte scenen besto i at Ellen, som har stått fram som lesbisk både i TV-serien og privat, ga sin beste venninne i komiserien, heteroseksuelle Paige, et kyss.

- Ja, jeg er lesbisk, men jeg har ikke noe behov for å framstå som en lesbisk aktivist. Nå gjør imidlertid TV-kanalen meg til det, sier Ellen DeGeneres, meget oppskjørtet og irritert over ABCs håndtering av kyssescenen.

Til The New York Times sier DeGeneres at hun nå er forberedt på å kutte ut serien på grunn av denne saken.

- Hadde det ikke vært kjent at jeg er lesbisk også privat, hadde ikke denne advarselen kommet, mener Ellen, som synes signaleffekten selskapet sender ut er lite gjennomtenkt.

- Mener ABC at det er galt å være homofil eller lesbisk, og at barn ikke bør se kjærlighetsscener mellom to av samme kjønn? spør Ellen i det amerikanske magasinet TV Guide.

ABC hadde ingen advarsler før episoden der karakteren Ellen Morgan sto fram som lesbisk i TV-serien i vår, men en talsmann for ABC forsvarer advarselen foran onsdagens episode av komiserien.

- Det er vårt ansvar å gjøre seerne oppmerksomme på hva vi skal vise. Det er ikke minst viktig i forhold til foreldrene, som kan forberede seg på spørsmål fra sine håpefulle, sier Kevin Brockman i ABC. Utover det har han ikke lyst til å kommentere saken.

Hele Norges coronakart