Else (84) døde på sjukehus

I går ble Else funnet bak et busskur timer før letemannskapene skulle avslutte søket. I dag døde hun av påkjenningen.

I SKOGHOLTET:  Det er ukjent om Johnsen hadde oppholdt seg her, bak busstoppet «Dyrefaret», helt siden fredag. Hun ble funnet litt over klokka 12 mandag, 68 timer etter at hun forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter i Bærum. Til sammen var 100 personer involvert i leteaksjonen etter den savnende, som fra før var tynn og desorientert. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
I SKOGHOLTET: Det er ukjent om Johnsen hadde oppholdt seg her, bak busstoppet «Dyrefaret», helt siden fredag. Hun ble funnet litt over klokka 12 mandag, 68 timer etter at hun forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter i Bærum. Til sammen var 100 personer involvert i leteaksjonen etter den savnende, som fra før var tynn og desorientert. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag forsvant Else Marian Johnsen (84) fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter i Bærum. Etter å ha vært borte i 68 timer ble hun funnet svært nedkjølt i går ettermiddag.

- Hun døde i dag rundt klokkka tolv på Bærum sjukehus av påkjenningen hun har vært utsatt for over lang tid. Familien er uansett takknemlig for leteaksjonen som har vært, og glad for at mora ble funnet, sier fungerende kommunalsjef Bente Nesseth i Bærum kommune.

-Det er trist selvfølgelig, sier Nesseth videre.

Dramtisk leteaksjon 84-åringen forsvant fra Stabæktunet bo- og behandlingssenter sist fredag. Et familiemedlem så henne sist og forlot henne klokka 16. Bare tre kvarter seinere meldte pleiere at kvinnen var sporløst forsvunnet.

Ingen ante hvor hun hadde tatt veien.

Tre timer seinere gikk politiet ut med melding om at Johnsen var meldt savnet. Hun var fra før i dårlig form, desorientert, tynn, og dårlig til å gjøre rede for seg. Det gjorde situasjonen ekstra dramatisk.

- Det har vært stor spenning. Vi har hele tiden håp om å finne henne i live, men det tok lang tid, sa Bente Nesseth til Dagbladet i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer